Sn lilium devlet politikası ve zeytinciligin şu anki durumu hakkındaki görüşlerinize katılıyorum.
Konu tam buraya gelmişken şunu belirtmeden edemeyecegim, agaclarına yirmi dakikada zehir atıp, gecip karşısında mangal yapan genel hiç umurumda degil ama dogaya
saygılı, dogal yetişciricilik adına sırtına tulumbasını takıp EMA sını/delfinini/kalolinini vs.
atan umurumda.
Şu cümleyi çok severim ''huzur ve mutlulugu tek başına hedeflediginizde elde edemessiniz, sizden kaçar, cünkü hedeflenecek somut birşey degildir, siz sevdiginiz işi yaparsınız, o yan ürün olarak ortaya çıkar.Zeytinin pazarlama konusundada öyle biz dogal
yollarda kendi bildigimiz dogrularla hareket edelim insanlar iyişeylere layıktır, gelir bizleri kendileri bulur.
Kendi adıma birinci önceligim, agaçlar arasında dolaşmak,topraga dokunmak,dogru bildigimi yapmak ve her zaman biliyorum ki pazarlama konusunda hiçbirşey yapmasam dahi
kendiliginden masrafını çıkartacaktır.
Sn lilium bu sitede o kadar seveniniz varki, ürünlerinizi bu sitede pazarlamaya kalksanız dahi, güvenli bir yerden z.yagı arıyanlar inanıyorum ki sizin masraflarınızı çıkartmaya yeter.
Sn meyvelitepe, bende bu birlikteligin olabileceginine inanıyorum.
saygılarımla
|