Sayın Ozinin bahçesi hoşgeldiniz,yazdıklarınızı okurken çok mutlu oldum ve bazı arkadaşlarımızın da dediği gibi meyvelitepenin yakınlarında bir arazi sahibi olmanız bence büyük bir şans. Bir türlü satamadığımız adapazarındaki küçük bir gayrimenkulümüzü nakde çevirebildiğimizde ben de birçok form arkadaşımız gibi planladığımız evimizin yapımına başlamayı hayal ediyorum. Sizinle arsamız konusunda benzerliklerimiz var bizim toprağımız da 2400m2 %5 imarlı üçgen şeklinde bir yer,ancak iyimidir kötümüdür bilmiyorum yola sıfır 80m bir cephesi var.Daha arsayı alır almaz köyden bazı kimseler benzin istasyonu olur buraya tarzı yaklaşımlarla fikir sunmaya baladılar bile )) Oysa çok ucuza kapattığımızı düşündüğümüz ve insanların da bize böyle söyledikleri bu arsaya şirin bir köy evi yapmaktan başka hiç bir idealimiz yok. Sadece bir dikili ağacımız var o da yaşlı bir zeytin ağacı,üçgenin bir kenarında.. O bana bakıyor ben ona. Yolumuz uzun upuzun görünüyor Kazım abii bu lafım size bizler ki daha hayal aşamalarında iken lütfen sizler yılgın davranmayınız . Hoşseda siz de Kazım bey de nasipse bizler de günü gelince tıpkı sayın Meyvelitepe gibi sükun içerisinde evlerimizde çaylarımızı yudumlayacağız..)) Sevgiyle kalın ve bol bol yazın.
|