View Single Post
Eski 06-04-2010, 15:12   #70
Didem
Ağaç Dostu

Didem's Avatar

Giriş Tarihi: 03-12-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Fatoş Mesajı Göster
Merhaba,Didem hanımcım, birbirimize çok yakın olmamıza rağmen görüşemiyoruz,mutlaka bekliyorum. Çan sarmaşığı fidelerinin saksısı fırtınada devrildi ,ama yeni ektiğim tohumlar çimlenmeğe başladı, toplantı da sellukanın ne tohumunu ne de fidesini alamadım, bir karışıklık oldu,kızım kemeraltından iki yaşların da gelişmiş selluka satın alıp hediye etti,onu da evin bahçesine düzenleme bitince ekeceğim
Hay Allah, buranın fırtınası da bir fena oluyormuş gerçekten, ben bile uçabilirdim yani. Üzüldüm çanlara ama yeniden çimlenmişler neyseki. Belki birini sizden çalabilirim

Bende de o kadar çok selluka oldu ki, çan sarmaşığı tohumlarını öldürünce hırsımdan tekrar dikmiştim şimdi 18 tane selluka fidem var. Keşke daha önce haberim olsaydı 3-5'ini size verirdim, ne yapacağım ben onca fideyi. Ama 2 yıllık sellukanın da tadına doyum olmayacaktır o da ayrı tabii. Hem kızınız getirdiği için de tadı başka olur şimdi.

Bahçenizdeki tüm çiçekler beni çıldırttı. Bakmaya doyamadım. Muhteşem olmuşlar, yeni gelenleri de dört gözle bekliyorum. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle..

Didem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön