View Single Post
Eski 06-04-2010, 00:22   #303
Sarıcan
Ağaç Dostu
 
Sarıcan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-11-2008
Şehir: Küçükyalı-ISTANBUL
Mesajlar: 1,498
agaclar.net enstitüsü

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi habibe Mesajı Göster
Sevgili acemi caylak ve sevgili sarıcan,
Benzetmeniz çok güzeldi.
Sn. Habibe,

Kastettiğiniz agaclar.net - köy enstitüleri benzetmem ise bu benim gerçek düşüncelerimdir. Hayalini kurduğum eğitim ve öğrenim düzeni bugün en güzelini yaşadığımız imece usulü, paylaşıma açık ve toplumsal verimliliği hedef alan eğitim biçimidir.

Forumdaki bu paylaşımlardan gerektiği gibi faydalanılırsa memleket ekonomisine büyük katkılar sağlanabilir. Örnek vermem gerekirse; bu konu başlığı altındaki tartışma ve paylaşımlardan bir üretim tesisi çıkmıştır ve çokta başarılı olacağına inanıyorum.

Bilinçli hayvancılık yapacaksanız, bilinçli süt üretimi yapıp maliyetlerinizi aşağı çekecekseniz alın size eğitim. Hiç bir üniversitemizde bu kadar geniş kapsamlı tartışılmamış veya uygulamalı olarak öğrencilere öğretilmemiştir herhalde.

Forumda tartışılan Topraksız Tarım başlığında buna benzer örnekleri çoğaltmak mümkündür. Ağaçla, bitkiyle ilgili forumda paylaşılan bilgiler bir kaç üniversitenin kaynaklarından fazladır ve işin en güzel tarafı çeşitli üretici arkadaşların katılımıyla bilgiler ilk elden deneylerle ispatlanarak hayata geçirilmektedir.

Agaclar.net 'i bu yüzden seviyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Sarıcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön