Sn. Hizmetvermez,
Gaz çıkışı durduysa yeterlidir diye düşünüyorum. Yalnız bir uyarıda bulunmak istiyorum. Hazır alınan ekmek mayası bu işler için uygun değil. Kendi mayanızı kendiniz yapınız. Bununla ilgili bu konunun
396 nolu mesajında Dogasever kısaca anlattı. Ayrıca aşağıdaki linkte ayrıntılı tarifi var.
http://www.agaclar.net/forum/showpos...37&postcount=8
Topraktan uygulamalarda 1/500 ve 1/1000 oranında su ile karıştırılması daha iyi olacaktır, çünkü önerilen dozlar bu şekilde.
Ben EMA ile hiç denemedim. EMA yı seyrelterek direk bitkilere uyguluyorum.
Ancak EMA zaten aktif edilmiş bir ürün. Enzim yaparken EM1 kullanmak gerekir. Yinede en net ve kesin cevabı Dogasever verecektir. Çünkü ürünün sahibi o.
Bu linkte sorunuzu sorabilirsiniz.
ttp://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=3903
Gübre ile deneme yapma fikri bence ilginç. Siz başlayın sonucu beraber değerlendiririz. Ben olsaydım, gübre ve mutfak atığını aynı oranda kullanırdım. Ayrıca Pekmez ve EM1'i aynı oranda karıştırırdım. EM1 oranı konusunda Sn. Dogasever yardımcı olacaktır.