Eve şimdi girdim. Eşim kapıyı açtığında " yüzündeki gülüş halâ devam ediyor belli ki çok mutlu olmuşsun" dedi.
Nasıl olmam ki? Arabadan iner inmez sevgili Mine Hanım'ın nazik teşekkür telefonunu aldım.
Toplantıda görmediğim ama tanışmaya can attığım bir çok arkadaşı tanıdım, tanıdığım eski dostları gördüm.
Bu toplantı için uzak demeden İstanbul dışından gelen sevgili dostlarlarla beraber oldum.
Dünya tatlısı bir sürü arkadaş ellerindeki fideleri, tohumları getirip tek tek dağıttılar. O kadar çok dağıtım oldu ki şaşarsınız.
Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.
Dün geceki yağmurdan sonra moral bulmam gerekiyordu, belki inanır, belki inanmazsınız ama ciddi ciddi havanın güzel olması için dua ettim.
Sabah pırıp pırıl hava görünce adeta çoştum.
Toplantı yerine gittiğimde coşkum daha da arttı, kalabalık bir gurup oluşturduk. Sanıyorum üye sayımız kırktan fazlaydı. Bazı üyelerimiz eşlerini de getirmişler, inşallah onları sıkmamışızdır, geldikleri için teşekkür ederim.
Sohbetler yapıldı, ufak tefek yiyecek atıştırmasından sonra avatarımızdaki ağaç ziyaret edildi, bol bol fotoğraf çekildi.
Sevgili DarkYES'e ve Nariel'e eziyetlerimiz oldu. Biz poz verdik onlar fotoğraf çektiler, kendilerine teşekkür ederim.
En büyük teşekkürü sitemizin kurucusu sayın malina ve site kurucu üyelerine yapmam gerekiyor.
Bu güzel siteyi kurdunuz, içimizdeki doğa sevgisinin daha da artmasına sebep olduğunuz gibi bizleri bilgilendirdiniz, eğittiniz ve bir arada olmamızı sağladınız.
Binlerce kez teşekkür ederiz.
Ben, bu derya gibi bilgiler sunan, değerli hocalar ve özverili arkadaşlar içinde olmaktan, daha doğrusu agaçlar.net üyesi olmaktan gurur duyuyorum, teşekkür ederim.
(ufak bir düzeltme, meyve sepetini ben yapmadım, yaptırdım)
|