View Single Post
Eski 02-04-2010, 20:05   #379
okay-55
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 22-01-2010
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 86
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi GAZİ0625 Mesajı Göster
Açık - Pozisyon:
_ Sulama miktarı mevsime göre değişir.Haziran sonu.temmuz,ağustos aylarında 1 saat damlama 1 gün sonra tekrar, 2 saat sulama 2 gün sonra tekrar ....5 saat ve 5 güne kadar sulama yapabilirsin.yani 5 gün içinde tekara sulamana gerek yok.

_Sulama süresi kaç gün sonra tekrar sulayacağına bağlı.dediğim gibi en az 1 saat 1 gün,en fazla 5 saat 5 gün.
Tanka gelince yine saate bağlı ama asıl tanka sulama sırasında su takviyesi olacakmı o önemli.Mesela 20 tonluk tankınız vardır damlamayla eksilen su tekrar doluyordur.Eğer sistem böyleyse 20-30 ton civarı tank **** havuz yeterli olabilir.Ama sulama sırasında su takviyesi olmayazaksa daha büyük bir tank **** havuz olmalı.
Saydığınız malzemelerle ve fidanla ilgili tarım müdürlükleri destek veriyor.Onu il **** ilçe tarım müdürlükleriyle görüşebilirsiniz.Destekleme amacıyla veriyor olabilirler.




Sayın cialis87 forum u dikkatlice okursanız baştan sona bütün sorunlarınıza yanıt bulabilirsiniz sanırım Sayın gazi 0625 in açıklaması sorunuza yanıt olacaktır ayrıca sormak isterim terbiye sistemini kendiniz mi kurdunuz **** hangi firmaya kurdurdunuz frofesyonel yardım aldınmı fidanları aldığın firma bu sulama, ilaçlama,budama, konularında yardım etmesi gerekiyordu bereketli ürünler dileğiyle

okay-55 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön