View Single Post
Eski 31-03-2010, 18:58   #20
katsu
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 03-01-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yeşilyol74 Mesajı Göster
sayın envor öncelikle merhaba.saman konusu banada çok ilginç geldi.benim bulunduğum yerde samanı bolca bulabilirim.ben açıkcası bir deneme yapmak istiyorum.sizinde fikrinizi alarak ******.hiç kimyasal gübre kullanmadan samanı sulayıp güneşin altında organik gübre döksek biraz sıvı gübre b5adan sonra naylonu sarsak bekletsek.daha sonrada saman balyasının içinede ecosorb (polimer tabanlı sututar) yerleştirsek ürün yetiştirebilirmiyiz?
Doğrusu benzeri bir soru sormak benim de aklıma gelmişti ama o kadar çok soru sorunca Envor kızıyor

Ben kışı dışarda geçirmiş birkaç balya saman buldum, Envor'un verdiği oranlarda gübreleri almak 2-3 balya saman için hiç ekonomik gelmedi. Acaba bize hazır olarak gelen konsantre eriyikleri sulandırmadan kullansam ne olur diye soracaktım. Acaba sorsam mı?

Şaka bir yana bazen soruları görünce Envor ve Kudret Bey'in ruh halini ve yüz ifadelerini çok merak ediyorum. Gerçi biz burada bir çeşit beyin fırtınası yapıyoruz aslında, beyin fırtınasında soruların saçma olması çok garipsenmez ama yine de merak işte. Keşke Kudret abi'yi ve Envor'u forumu okurken izleme fırsatım olsaydı

katsu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön