View Single Post
Eski 30-03-2010, 12:40   #22
bioglobal
Yeni Üye

bioglobal's Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi qokhanyilmaz Mesajı Göster
Yaptığınız Tv programını evde birkaç defa izleme şansım oldu fakat gittiğiniz seralarda veya yerel tarım uygulama alanlarında insaların ne yedikleri içtikleri , soğukta ne yaptıklarından çok evinin bahçesinde küçük uygulamalar yapan insanlara yönetik küçük pratik bilgiler vermenizi tavsiye ediyorum.Yoksa programınız seralara ticari ürün satmanın ötesine gidemez diye düşünüyorum.
Sayın Gokhanyılmaz

18 program yayınlandı bu programlarda bir çok konuya değiniyoruz çiftçinin sunucu bilinçlendirilmesinden tutun üreticinin yanına götürdüğümüz bilir kişi-kişiler (Ziraat Mühendisi, Danışman, Doçent) gerekli açıklamaları yapıyorlar işlediğimiz konu Tarımda Biyolojik mücadele ve çiftçilerin kalıntısız üretim yapabilmesi ve Biyolojik mücadelenin yani iyi tarım uygulamalarının hakkında bilgi edinmesini hedefliyoruz hangi programı izlediğinizi tahmin edebiliyorum Salihlideki bağ budamasını izlediniz sanırım programımız Her pazartesi 19,10 da perşembe Sabah 10,10 da pazar günü ise 15,10 da yayın saatlerimiz bunlardır iyi seyirler dilerim

Efe

bioglobal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön