View Single Post
Eski 29-03-2010, 14:16   #154
oceanheart
Ağaç Dostu

oceanheart's Avatar

Giriş Tarihi: 15-02-2008
Öncelikle güzel düşüncelerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.Bu sene maalesef çalıştığım firmanın işlerinin yoğunluğu nedeniyle yaklaşık bir senedir İstanbuldayım.Yani İzmirdeki bahçemle ilgilenemiyorum ama çok sağolsun kayınbiraderim şimdi orada ve çiçeklerden çok anlamasa da meyvelerin bakımını benden daha iyi yapıyor.İnşallah işlerim hafifleyince tekrar İzmire döneceğim.

Sn. Yücel Canpolat evet bahçe benim kendi bahçem ve bu bahçeye dikme fırsatı bulamadığım daha birçok çeşit bitki de tesisimizde duruyor.Tabi tropikal olanları zaten dikme şansım yok.Sizin botanik bahçenizin resimlerini de gördüm ve imrendim doğrusu.Benim de emekli olunca en büyük hayalim bu ve sizin tecrübelerinizden faydalanmak için sizden çok yardım isteyeceğimi söyleyebilirim.

Sn. Nazlı Hilal,

Bu sene yukarıda bahsettiğim sebeplerden dolayı nilüferlerde ayırma yapamadım, İstanbulda büyük çamlıca fidanlığı, İzmirde kardelen Peyzaj, zaman zaman Bauhaus gibi yerlerde nilüfer satışı var.En çok çeşiti de Palmiye merkezinde bulabilirsiniz isterseniz internetten bu adresleri bulup kargo ile gönderip göndermediklerini sorabilirsiniz.

saygılar,

oceanheart Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön