Enver bey ben de samanda çocuklar için havuç ve benzeri şeyler deneyeyim istiyorum. Benim okuduğum bir kaynakta 10 gün normal su ile ( her gün 4 lt) sulayın sonraki hafta bahsettiğiniz gramdaki gübreli su ile sulayın diyor ve toplam 3 hafta fermentasyon için bekleyin diyordu. Şimdi 2 balya saman aldım ama buradaki yazıda kafam karıştı sanki siz direkt gübreli su kullanmışsınız ve 1 gün kalmış gibi anladım. Tam olarak kaç gün gübreli sıvı kullandınız? Öncesinde normal su kullandınız mı? Hergün 10 litre suya bu miktarı mı veridiniz, yoksa toplam gübre miktarı tamamen bu gramlar mı?
Son olarak yine okuduğum kaynak diyor ki su ihtiyacı topraktan fazla olacaktır. Sizden temin ettiğim besin eriyikleri ile damlama sulama yapacağım ama organik bir ortama ekim yapacağım için yine 5 lt suya 15 cc eriyik mi koymalıyım ve ne kadar sıklıkla sulamalıyım? Şimdi ben Adana'da açık havada deneyeceğim, başarılı olursa kışın üzerine basit bir naylon örtü ile kapatacağım. Açık havada yazın ve kışın oranlar değişecektir diye düşünüyorum.
Son soru: Saman balyalarını sadece 1 kez mi kullanabiliyoruz?
Amma çok soru sordum, biliyorum ama kızma ne olur.

Bu saman işi benim şartlarıma çok uygun geldi. Çok cezbedici ama çok bilinmeyen var benim için ve anlaşılan benden başka da pek ilgilenen yok sitede. Çok rica ediyorum, ayrıntılı bilgi verirsen çok sevinirim.
Saygılarımla... katsu...