View Single Post
Eski 21-03-2010, 01:20   #76
asumandilek
Ağaç Dostu

asumandilek's Avatar

Giriş Tarihi: 20-05-2007
Yılbaşımın rengi soldu. İlk aldığımda koyu bir pembeydi rengi ama şimdi toz pembe oldu yavrucuk. Toprağıyla ilgili mi acaba anlayamadım. Ama her haliyle öyle güzel pozlar veriyorki bana, hiç önemli değil. Yeterki keyfi yerinde olsun..

Ve çok değerli bir yüreğin; çook uzaklardan yolladığı, bütün ihtişamıyla beni hergün bugün de ayaktayım edasıyla karşılayan Aeonium arboreum..

Ya benim cüssesine bakmadan minicik beyaz çiçekleriyle kendine hayran hayran baktıran ufaklığıma ne demeli. Kimdi hatırlamıyorum bir arkadaş mesajında bu kaktüsün her yerinden fışkıran turuncu havuca benzer şeyler için tohum demişti yanılmıyorsam. Tabi ben bu ayrıntıyı o mesajı görene kadar bilmiyordum. Hatta bir keresinde tadına bile baktığım oldu. ( Hafif ekşimsi hoş da bir tadı var aynı zamanda. ) Sonra birkaç kez daha yediğim doğrudur. Sanırım en son içinde kaktüs yeşermezse hiç şaşırmayacağım ikazı aklımı başıma getirdikten sonra buna son verdim. ) Allahtan insan vücudu kaktüs yetişmesi için hiç elverişli değil yoksa gerçekten eş dostun korktuğu olacak uzuv niyetine dikenler çıkacaktı heryerimden.

Eklenen Resimler

Düzenleyen asumandilek : 11-04-2010 saat 01:28
asumandilek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön