View Single Post
Eski 20-03-2010, 19:12   #14
Ahmet1111
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 04-03-2010
Fikirleriniz için çok teşekkürler.Gerçekten bana çok yardımcı oluyorsunuz.Nurcan Hanım 4. resım diğer resimlerdeki evin üst kısmı yanı ev ıkı katlı diger resımde gözüken aşağıya doğru inen yol etrafını düzenlemeye çalıştığımız ev.Yalnız o ev benim değil anneannemim kiraya verdiği bir ev ben temizlemeye başladığımda evde kiracı vardı.Şuanda boş etraftaki çöpleri molozları çok büyük bir ölçüde temizledim.Şuanda evin iç kısımları ve dış kısımlarında bir takım tadilat çalışmaları yaptığımız için bahçenin temizliğine ve düzenine bu işler tamamlandıktan sonra devam edecem çünkü etraf yine kirlenecek. fakat fikirleriniz hakikaten çok hoşuma gitti bir çoğuda biraz benim düşündüğüm şeyler.Bahçenin eğimli zeminine bazı çiçekleri ektim diğer taraflarınıda sizlerin önerileri doğrultusunda şekillendiricem.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın artık.
Bu arada ev arayışı içerisinde olanlarınız veya yakınlarınız varsa bir değerlendirin derim üstelik bahçenizide kendi zevkinize uygun bir şekilde oluşturabilir hep birlikte oluşturabilriz.

Düzenleyen Ahmet1111 : 20-03-2010 saat 20:01 Neden: Eklemek istediğim bir cümle.
Ahmet1111 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön