Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi doğaa
Sayın Arnavut çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için...Biraz erken oldu ama biz yumurtaları bugün folluğa koyduk. Bakalım hayırlısı artık...  Kızımız bütün gün yattı. Sadece bir kere kalkıp bahçede dolaştı, yemini yedi ,suyunu içti. 20 gün nasıl geçicek bilmiyorum. 
Tavuğumuzun cinsi nedir acaba bilen varsa söyleyebilir mi? ben nette araştırdım ama kesin bir fikre sahip olamadım.
|
Sayın Doğaa;
Rica ederim yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bizlere... Tavuğunuzun maşallahı var iyi bakılmış görünüyor.İnşallah 21 gün sonra kazasız belasız civcivlerinizde tavuğunuzun peşinde dolaştıklarını göreceksiniz

Siz bir tavuk ve altındaki on küsür yumurta için nasıl heyecanlanıyorsunuz değil mi? Benim makinamda 350 adet yumurta var ve bu akşam çıkmaya başlayacaklar

Anlatmak istediğim heyecanınızı paylaşıyor ve nasıl bir duygu olduğunu bildiğimi belirtmeye çalışıyorum

Tavuğunuzun cinsine gelince resimlerden tam anlaşılmıyor ama halis mulis köy tavuğu gibi görünüyor diyebilirim.Horozunun da ise sanki bir miktar hint horozu karışımı varmış gibi geldi bana ama hayvanlarınız genel olarak güzel, Tüyleri kadar hayrını görünüz...
Saygılar.