Alıntı:
yeniden ayarlarsanız çiçekleri, özel araç yollayacağım sabah aldıracağım, ücretiz yollayacağım. Rica da edince iyi dedim tamam. Olsun .
|
İşte hata;
İyi dedim tamam olsun,
Hayır efendim ne demek; "yeniden ayarlarsanız çiçekleri, özel araç yollayacağım sabah aldıracağım, ücretsiz yollayacağım",
Böyle bir teklif mi olurmuş.
Kargo bulunulacak.
Bulunulamıyorsa kargolar sigortalıdır hiç değilse maddi zarar alınmalıdır, üç kuruşta olsa alınmalıdır, prosüdürün gereği yapılmalıdır.
Benim de başıma geldi, bir gün siteden bir arkadaşımıza soğan göndermiştim, soğanlar gelmedi diye mesaj atmış hemen merkezi aradım niye ulaşmadığını sordum. Gelen cevap evde bulunulamamış. Oysaki müşterim bütün gün evdeydim diyordu. Hadi duymadı diyelim.
Döndüm tekrar merkezi aradım, evde bulunamadı diye bu kargoyu götürmüyecekmisiniz dedim, gelip buradan alsınlar dediler. O kargoyu adrese teslim olarak gönderdiysem o kargo adrese gidecek dedim. Gitmiyor derseniz gerekli işlemleri başlatıyorum dediğimde yarın bir daha götürürüz dediler ve takip ettim yarın kargo yerine ulaştı.
Ha paketiniz gecikmeden dolayı (Bitki türü şeyler vs) zarar görmüş olabilir bu zararı gönderen karşılayabilir, amaç birilerini verdiğiniz para karşılığı vereceği hizmeti tam olarak uygulatmaktır.
Bazen pire için yorgan yakmak bazı yerlerde gerekiyor.
Burada yaptığım telefon görüşmeleri alacağım soğan parasını geçmişti, onuda bir taraf et avukat tutup hakkımı ararım. Kimseyi enayi yerine koymasınlar kimse de kendini enayi yerine koydurmasın.