Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi acemi_caylak
Sn. Epsody,
Sizin iyi niyetli olduğunuzu biliyorum. Ancak bu soruma da cevap bekliyorum.
|
Arkadaşım ucuz ve kalitliye ulaşmak bizim elimizde, bu konuda sizinle detaylı konuşarak, dayanışma oluşturarak yakın çevremizdeki toprak sahipleriyle bahçe sahipleriyle bir araya gelerek taleplerimizi arttırdığımız zaman en büyük firmalarlarla, en iyi kaliteli ürünlere en ucuza ancak böyle temin edebiliriz.
Herkesin bireysel çabalarıyla bu konu aşılamaz, benim kişisel kanaatim bu yöndedir, size bu konuda bir açıklamada bulunarak bir örnek oluşturacağım, arkadaşım ben toprak düzenleyicilerin başında 2004 yılında leonardit'le tanıştım, o günden bu güne edindiğim intibaa şu, o yıllarda bu minerali piyasalarda bulmak mümkün değildi, zaman ilerledikçe bu mineral tanınmaya başladı, piyasalarda bulunur hale geldi, tanınma devam ettikçe kullanımı arttı fiyatlarda ilk seviyelerden aşağılara düştü, ve talep ve kullanım arttıkçada dahada aşağı düşecektir.
Benim zaman içindeki gözlemlerimden bu sonuçları çıkardığımdan talep oluşturarak fiatları aşağı çekebiliriz, bunun sonucun da dayanışma ve bilgilendirme yatmakta, bu açıklamalarım sizi ikna eder bir inandırıcılk sağlıyorsa hodri meydan diyelim tarımsal konuşmalarımızda bir leonardit fanatiği olalalım, bahçe sahiplerini toprak sahiplerini çoşturarak talebin artmasını sağlıyalım, tamam mı benim canım arkadaşım, sevigiyle leonardite koşalım.