View Single Post
Eski 17-03-2010, 16:47   #125
memet
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

memet's Avatar

Giriş Tarihi: 18-02-2006
Yurtiçi Kargo

ile selluka fidesi tohumu ve lale soğanı yolladım. Yöneticilerimizden Bonsaisever'e.

Kargomu kaybettiler. Tamam dedim aksaklık olabilir kayıp olur. Bulurlar. Seneledir çalışırım Yurtiçi ile hiç sorun yaşamadım.

Cumartesi kayıp konusunda telefon görüşmeleri başladı. Pazartesi telefon etmeye başlayınca, aslında bu konuda aramanın ben aradıktan sonra yani pazartei başladığını anladım.

Her aradığım bu konuda size geri dönüş yapılacak demeye başladı. Hani diyorum bana geri dönüş yapacaktınız, evet araştırıyoruz. e posta attık sonuç gelmedi. Sonra kargomu bulamayackları ortaya çıktı ama, ne şube, ne bölge, ne merkez aramadığım yere kalmadı.

Hadi buaraya kadar neyse, devamı yanında hafif kaldı.
Biri aradı beni, bölge müdürüyüm, dedi. "Çarşamba sabahı yeniden ayarlarsanız çiçekleri, özel araç yollayacağım sabah aldıracağım, ücretiz yollayacağım. Rica da edince iyi dedim tamam. Olsun .

Akşam üstü sabrım bitti. İzmir bölgeyi aradım. Bölge müdürü değil şube müdürüymüş zat.

Hani dedim gönlümü almak için özel araç yolluyordunuz. Oradan geçen bir aracımız olduğunda kargonuzu alalım dediler.
Gelmeyin, almayın, istemiyorum dedim.

Başladım merkez, bölge, aramaya ciddiyetsizlik dozu iyice artmaya başladı.

Bir gün önce, işyerime gelin deyip, işyerinin adını verdim, akşam üstü evime gitmişler, kapıdayız kimse yok diye arıyorlar.

Merkezi aradım. Şube beni aramasın kapıma kimse gelmesin dedim, şube aradı evinizden kargoyu alalım.

Tepem attı da cidiyetsizlik de arttı. Merkezi arıyorum görüştüğüm, size adımı ne diye vereyim diyor.
Birisine süreci zar zor anlattım acilen size döneceğiz, iyi acil dönşünüz ne zaman olacak? Evinize kargoyu almaya geldiler. Ben size gelmesinler dedim. Başa döndük. Tekrar merkez arıyor. Evinize gelmişler siz orada yokmuşsunuz.
Yahu benle dalga mı geçiyosunuz diyorum..
Kayıp kargodan geçtim.
Diyorum ki gönlümü almak için aklınıza bir şey geliyor mu, biz size dönüş yapacağız diyorlar.
Şaşkınlık verici boyuta geldi ciddiyetsizce tavır.
Sinirlerimin bozulması hariç

memet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön