View Single Post
Eski 16-03-2010, 13:31   #707
limon
Ağaç Dostu

limon's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Hiç kızar mıyım? Çok güzeller, tüm bitkileriniz gibi. Fotoğrafını görmekle merakım gitmiyor, gözümle görüp dokunmam gerek. Echianın da Pampasın da yerlerini hazırladım bile, hiç acelesi yok, size ne zaman uygun olursa... Çok teşekkür ederim.

Kirazcım, senin Kaya Tereleri yerde dikililer, ben onları saksıya geçireyim, kargo yerine toplantı günü (bir aksilik çıkmazsa) getireyim diyorum. Hem o zamanlar en güzel zamanı olacak.

Güzel yorumlarınıza çok teşekkür ederim arkadaşlar. Armandii nin bir dezavantajı var, çiçekleri tepelerden açıyor, alt kısım 1,5 metreye kadar tek tük yapraklı. Ancak üst kısımlar çok gür ve bol tomurcuklu. Ama bizim Alman sitesinde gördüğümü yaptım ben de. Clematislerle gülleri bir arada dikmişler. Ben de kel görünen Armandinin dibine geçen yıl aldığım bir türlü yer bulup ta dikemediğim yediveren sarmaşık ponpon gülü diktim. Armandii erken çiçeklenip, çiçekleri geçince ponpon gül açacak diye düşündüm. Bakalım düşündüğüm gibi mi olacak?

Fevziye Hanım, inanır mısınız bazen ben de baştan itibaren tüm fotoğraflarıma tekrar bakıyorum. Devamlı içinde olunca bitkilerin gelişimlerini fark edemiyorsunuz ancak fotoğraflara bakınca ne kadar da geliştiklerini görüp çok şaşırıyorum. Hele ağaçlar... Sanki ilk dikildiğinde de böyleydiler gibi geliyor ama fotoğraflarda görüyorum, ne kadar küçüklermiş meğer. Ağaçların arkalarındaki sarmaşıkları artık hiç göremiyorum, tamamen arkada kaldılar. Ama bir ağacı Acem Borusuna ayırdım, ona sarınca kesmedim, en azından çiçeklerini görebiliyorum aradan.

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön