View Single Post
Eski 15-03-2010, 23:22   #36
gilan
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi füsunANK Mesajı Göster
Dün gece geç saatte benim sayfama yazdığınız mesajı okuyunca , acaba Gilan'a ait bir sayfa var ve ben mi görmedim demiştim. Fakat çıkmak zorundaydım araştıramadım. Şimdi size ait bir sayfa var mı diye bakmak için siteye girmiştim. Bugün açılmış bu sayfayla karşılaşmak hoş oldu. İyi ki paylaştınız bahçenizi bizimle.
Çok şirin bir bahçe . Hani çok cici ve renkli giydirilmiş çıtı pıtı minik kız çocukları gibi.
Minik hercailer gerçekten çok verimli oluyor. Ayrıca süpriz de yapıyorlar. Bi bakıyorsunuz farklı yerlerde kendi kendine mini hercailer çıkmış.

Oxalisleri bende çok severim ama bizdekiler yok oldu ne yazık ki. Esnaf çiçeği galiba halk arasındaki adı. Akşam olunca yapraklarını kapatıyor ,esnafların dükkanı kapattığı gibi

Asmadan akan sulara asmanın gözyaşları der annem. Bir de asma budanınca akan damlaların altına durun, saçınız çabuk uzar, gür olur der. Bu satırları yazarken aklıma takıldı acaba doğruluk payı nedir diye. İnetrnete kısa bir göz atışla bir iki yazı buldum. Doğruymuş

Bu şirin çıtı pıtı bahçede neşeli saatler geçirmenizi ve yeni güzelliklerinizi bizimle paylaşmanızı dilerim. Sevgiler.

Tüh bu sene erken budadım, bakalım asma suyu elde edebilecek miyiz? Olursa direk geçerim altına. Geçen seneyi hatırlıyorum da hakikaten musluk açılmış gibi durmadan akıyordu...

Sözlerin için çok teşekkürler füsunANK, sizin bahçeniz de devamlı takip ettiğim bahçelerden. Zaten biliyorsunuz.

Oxalis eğer yerinde ürerse ben gönderebilirim size. Ankara'da yaşayabilmesi çok çok güzel. Esnaf çiçeği adını bilmiyordum ama doğru gerçekten.

Yeni mevsim beni heyecanlandırıyor, yavaş yavaş artık her bahçede rengarenk fotoğraflar göreceğiz.

gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön