View Single Post
Eski 15-03-2010, 13:21   #1009
Yücel Özlem
Ağaç Dostu

Yücel Özlem's Avatar

Giriş Tarihi: 19-04-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sami sarı Mesajı Göster
...
Sayın Yücel ÖZLEM. Yazılarınızda değil yazılarınızıda yazmanız gerekirdi. Demekki sizde yanlış yazabiliyorsunuz. Amaç yanlış bulmaksa çok buluruz. Ben moderatörle aramızdaki sorunu yazışarak çözdüğümü sanıyorum. Bundan sonra bu tür polemiklere kesinlikle girmeyeceğim. Yanlışım olursa düzeltmeye çalışacağımı söylemiştim. Bu tatsız yazışma artık son bulsun. saygılar ve sevgiler. İYİ YAZIŞMAYI DOSTLUK VE PAYLAŞIMI AMAÇ EDİNEN BİRİ.
Sayın "sami sarı" öncelikle, uyarınız için teşekür ederim. Hakılısınız, ben de sizin gibi düşünüyorum. Herkes hata yapabilir. Ben ise çok yaparım. Onun için yazdığım yazıları, ön izlemede kontrol ettikten sonra gönderirim. Yine de hata olabiliyor. Yaptığım hataları göremediğim oluyor. Daha sonra rasladığımda dönüp düzeltiyorum. Bu yazdığım, forumdaki 2916'ıncı yazı. Bu yazıların pek çoğunda düzeltme vardır. Bakarsanız, bazılarının, günler, aylar hatta yıllar sonra düzeltildiğini görebilirsiniz. Sizin işaret ettiğiniz yanlışımı da düzelttim. eksik harfi tamamladım. Teşekkür ediyorum.

Bu düzeltmeleri neden yapıyorum? Bu forumda yazan ve okuyan insanlara saygımın gereği olarak, yapmam gerektiğini düşünüyorum.

Burası bir paylaşım ortamı. Bilgi ve tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Tıpkı bitkiler lonusunda olduğu gibi, yazım konusunda da paylaşıma (sınırlı da olsa) bir imkân verilmiş. Ben bu imkânı verenlere teşekür ediyorum. Bitkiler veya başka konuda, bana iletilen her doğru bilgi teşekküre değerdir. Bir yanlışım konusundaki uyarılar, teşekkürü daha çok hakeder.

Size yazarken, amacım keyfinizi kaçırmak değildi. Kendinizi aşağılanmış hissetmenize, üzülmüştüm. Yapılan uyarıda bir aşağılama edası görmemiştim. Ayrıca, Sayın gecenin, pek çok yazısını okumuş biri olarak kendisinin yazılarını özenle yazdığını, daima nazik olmaya özen gösterdiğini de düşünürüm. Bir yanlış anlamanın olduğunu düşündüm.

Sizi, bir daha düşünmeye davet etmek, amacıyla yazmıştım. Yazımın, amacıma hizmet etmediğini gördüm. Konuya dahil olmakla verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

"İyi yazışmayı, dostluk ve paylaşımı amaç edinen"lere selam olsun.

Saygılarımla.

Düzenleyen Yücel Özlem : 15-03-2010 saat 14:01 Neden: Yazım yanlışı.
Yücel Özlem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön