View Single Post
Eski 11-03-2010, 15:43   #6
backyard
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 25-07-2004
Şehir: Adana
Mesajlar: 3,563
ben televizyonda gördüğüm bir tarifi uyguladım karnabahar gratene
(bu arada graten her yemeğe uygulanabilir bir pişirme yöntemiymiş
Bakınız Bir pişirme yöntemi: Graten

- yaptığım beşamel sosta un ve yağ aynı ölçüdeydi (yukarıdaki tarifteki gibi)
- sosun içine kaşar peyniri ve jambon ekledim (jambonları ince/ ince doğradım)
- tüm sosu haşlanmış karnabaharın üstüne döküp, en üstüne blendırdan geçirdiğim etimekleri serptim ve fırına verdim

ben karnabahar ile beşamel sosunun arasına yine dayanamayıp acısos döktüm azıcık acıseverlere duyurulur

backyard Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön