View Single Post
Eski 11-03-2010, 14:50   #697
algül
Ağaçsever

algül's Avatar

Giriş Tarihi: 15-02-2010
sn. doğasever iyiki EM i bize tanıttınız, iyiki bu site var burdan çok şey öğrendim, herkes çok dikkatli olmalı. doğal gübreleri 1-2 aydır araştırıyorum tabi ki hobi olarak, araştırırken kafam çok karışmıştı çok ürün var hepsi benim ürünüm daha iyi diyor ama kafamda çok şey netleşti artık, benim tercihim EM den yana. diğer markaların EM den mütevellit ya da EM benzeri olduğunu düşünüyorum çünkü EM in teknolojisi daha eski diğer markalarsa yeni çıktı sayılır. biz türkiye olarak iyi şeyleri biraz geriden takip ediyoruz sadece. b5a, EM in taklidi ya da çakması mıdır? EM i keşfetmeden önce b5a alacaktım istanbul bayisine yönlendirildim ilgiliye telefon açtım,konuştuğum kişinin aksanı çok bozuktu bu beni vazgeçirdi. devrim diye çıkarılan bir ürünün istanbul bayisi gibi bir konuşma şekli yoktu baya bizim apartmanın hizmetlisi ismet gibi bozuk bir aksan. bunu okuyup ilgili şahsı değiştirirlerse ne ala. sonra araştırmaya devam ettim iyiki etmişim artık daha bilgi sahibiyim eğriyi doğruyu görebiliyorum saygılar.

Düzenleyen algül : 11-03-2010 saat 14:51 Neden: imla
algül Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön