View Single Post
Eski 09-03-2010, 22:18   #1112
Selahattin Yılmaz
Ağaç Dostu

Selahattin Yılmaz's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
...Naçizane bir konuda uyarıda bulunmak isterim. Kalıntıları, molekül, element ayırmadan zararlı kimyasalları yok ediyor demek büyük bir idda. Bu iddiayı gerçekten bilimsel veriler, kontrollü üç yıllık deneyler, bir yığın analiz vb. olmadan açıklamak bile çok büyük bir sorumluluk olsa gerek. Size geçen gün o soruyu sordum. Açıkçası beklentim, bir itidal yanıtıydı. Bakın, bu günlerde çevrede şöyle bir pazarlama şekli otomatik olarak oluştu. "İstediğiniz kadar zehir atın, hiç korkmayın, nasılsa b5a analizlerde bunu görünmez yapıyor" deniyor. Bunun ne kadar tehlikeli olduğunu takdir edersiniz.
Elbette benimde bildiklerim var bu idiaya sahip çıkmamda ancak firma bu süreci tespitten öte kendince belgelendirirken heyecanla söylem haline getiren insanlar oldu şimdi bir nevi bunun yankılarını yaşıyoruz aslında belkide bu heyecanı yaşayan insanlardan birisi benim ama asla körüklemedim fakat gerçekten heyecan verici gelişmeler var.

En enteresanıda nedir biliyor musunuz firma yetkilileri itidallı davranayım derlerken olayların ucu öyle kaçıyor ki yetişemiyorlar bile, bakın sizin söylediğiniz "İstediğiniz kadar zehir atın, hiç korkmayın, nasılsa b5a analizlerde bunu görünmez yapıyor" iddiası diyeni firma nezdinde bitiyor sadece kişi söyemeniz yeterli bu tarz insanları aralarında normalde barındırmıyorlar ve barındırmak istemiyorlar.

Aklı selim olup belgelemek dururken iddialara sarılamam, ama benim için iddia olmaktan uzak şeyler benim yazdıklarım çünki içindeyim görüyor ve şahit oluyorum.

Firma şu an sadece bu olayın çığırından çıkıp ürünü yurt dışında çıkartmak zorunda kalmaktan çekiniyor şartlarda ha bire ve inandına öyle yapmak zorunda bırakır gibi üstlerine üstlerine geliyor, işte iddia dediğiniz şey bu tür şeyleri tetikleyen abuk subuk söylemler o nedenle bu konuda soru sormayı **** irdelemeyi düşünen herkesten ricam ruhsatlandırma sürecinden sonra ki buradan açıklarız elbet. Zaten yöneticileimiz uygun görürse sanırım Bmr Tarımın forum üzerinden bu konuyu ruhsatlandırma sürecine kadar bekletmeye alacak bir açıklaması olacak.

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Başa Dön