View Single Post
Eski 08-03-2010, 17:52   #5370
katmer
Ağaç Dostu.
 
katmer's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-09-2008
Şehir: Sarıyer-İSTANBUL
Mesajlar: 2,878
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Kahraman Koray Mesajı Göster
Hay ağzınıza sağlık, ne güzel anlatmışsınız. Menekşelerde milyonda bir oranında chimera denen çift hücre sürgününden oluşan yapı ortaya çıkabilir. Ama farklı menekşe hibrit vs. çok zor. Eğer bir değişiklik varsa bu bir mutasyon olur. Aşı denen uygulama ile normal yapraklarda mutasyon oluşumu arasında fark yok. Ayrıca bazen genotip değişmese bile spontan fenotip değişimleri sık oluyor.
Allahtan burada yazdınız, yoksa biz gen transferinin ne koşullarda yapıldığını bilemeyecektik. Veritabanında Afrika menekşesi bölümüne gözatarsanız, bilgileri kimin girdiğini görürsünüz.
Ortaya konulan bu tavır çok can sıkıcı. Burada deneyimlerimizi paylaştığımızı daha önce de yazmıştık. Gen transferi yapıyoruz da demedik zaten. Halk arasında, uzun süredir denenmiş bir konu bu. İsteyen dener, istemeyen denemez. Deneyenleri de küçük gören tavırlarla eleştirmek de kimseye düşmez.

katmer Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön