View Single Post
Eski 14-12-2006, 16:25   #28
praecox
Kaybettik...

praecox's Avatar

Giriş Tarihi: 12-06-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kupresus Mesajı Göster
eyv kardeş ya daha yeni üye oldum ilk soruda böle bir alaycı tavırla karşılaşınca
biraz sinirlendim.bende 8 senedir bu ziraat işinin içindeyim ve aynı zamanda ziraat teknikeriyim bu etobur olayınabir griş yapayım dedim gerçekten farklı bir yetiştirme isteği olan bir bitki.bendediğer iç mekan süs bitkilerinin tohumdan çeliğe kadar üretimini yapmış biri olarak bazı tekniklerimi sunuyorum mesela süt gibi.bunun EB tohumlarında işe yarayıp yaramıyacağını öğrenmek istedim bana pastörize mi yoksa açık sütmü gibi bilinçsizce yapılan bir espiriyle cevap verilince kırıldım biz bu teknikleri öğrenmek için hocalarımızın peşindeaz az koşturmadık yani.bu bilgiler gerçekten değerli bilgiler lütfen biraz saygı duyalım
Evet haklısınız 1976 dan beri bir fiil etoburlarla uğraşmış biri olarak bu saygıyı beklemek benim de hakkım sanırım.ne yazık ki elimde size sunabileceğim etoburlar hakkında bir TUS doktoram neyim vs. yok.
forumu okumadan tekrar tekrar aynı sorularla kafadan birileri dalınca da ciddiye almak na mümkün.
ha bu arda VSB sadece nepenthes ventrata ithal etmiş durumda 4 adet nepenthes mixta yı da kavga gürültü 150 mio na aldım.
sarracenia konusunda ve vft konusunda Mine flora ya müraacat derim ona ciddi bir miktar CP temin ettik. dün de bilgi verip teslimatını yaptık. sanırım bir iki ay içinde satışlara başlar.

praecox Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön