View Single Post
Eski 04-03-2010, 21:11   #1101
Selahattin Yılmaz
Ağaç Dostu

Selahattin Yılmaz's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2006
B5A'nın bir çok özelliğinin farkına varılmasında çiftçilerden gelen sonuçlar etkili oluyor. Hatta kullanım klavuzunun aksine kendisine göre bir kullanım programı yapıp az başarılı olunan noktalarda bile çok memnuniyet verici sonuçlar alanlar var.

Geçenlerde şu sitedeki ziyaretçi defterine yazan bayan aradı isim vermeyeyim burayı takip ettiğini biliyorum bu başarısızlığa itilen insanın emeklerini kurtarmış ve daha onlarcası. Ben BMR Tarımın çok bir şey yapmasına gerek olmadığını düşünüyorum onlar sadece işi iyi organize etsinler yeter, çünki B5A nın etkileriyle herşeyi yaptığına şahit oluyorum. Bazen öyle müjdeler alıyorumki koltuklarım kabarıyor, geçen yıl iki adet çiftçim borcunu ödedi ve bunlar sadece benim bildiklerim sevincimden ne yapacağımı bilmiyorum. Bazende öyle şeyler duyuyorum ki insanların gerçek yüzleri ortaya çıkıyor. Aslında ben ne desem boş devletin bu ürünü toptan alıp ovalara yaylalara atması lazımki kimyasalların öldürdüğü topraklar çiftçiye maliyet getirmeden düzelsin.

Aslında B5A tek ürün değil çok enteresan ve farklı alanlarda teknolojisi aynı ürünleride var ancak firmanın kendi startejisidir bunları açıklamak bana düşmez ama inanıyorumki BMR Tarım o ürünleri piyasaya sürse sadece ülkemizde değil dünyada devrim yaratır.

Ruhsatlandırma konusundaki en büyük sorun B5A nın hiçbir yönetmeliğin tarfine uymayan yapısı ne bakanlık B5A için yönetmelik değiştirir nede b5a formülünü açığa çıkarır. Ne diyeyim ara yol bulunacak ruhsatlandırmada. İşte zaten ruhsatlandırmada en küçük beyana aykırı bir durum olsa toplatılıyor. Benim gördüğüm B5A nın bu durmdan daha güçlü çıkacağı yönündedir.

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Başa Dön