Firmadan aradım öğrendim ama açıkçası artık zoruma giden bir şey var, böyle linç eder gibi vay orasını beğenmedim vay burasını beğenmedim der gibi sorunun üzerinde zehir olduğunu yazılı ürünleri alıp rahatlıkla kullandığı halde B5A nın herşeyini sorgulayanları özelliklede iğrenç bir şekilde saldırılar yapıldığı zamanlarda bende sorgulamaya başladım üstelik bu insanlar B5A yı kullanmamışlar ve belliki kullanmayacaklarda ama açıkçası nereye varmaya çalıştıkları konusunu anlayabilmiş değilim Mog bile bu tür yaklaşımlarda bulunanlardan daha insaflı doğrusu. Yeri geliyor attığı mesajın cevabını verdiğmiz halde sırf içinde oluşan duyguyuı tatmin için buraya mesaj atıp kaçan ve bir daha uğramayan üyeler oluyor sadece el insaf diyorum.
Ya hu kardeşim Tarım Bakanlığından ruhsat alırken çevre atık sistemleri için onay almadan ruhsat verilmiyor, Belediyeden atıkla ilgili izin almadan ruhsat verilmiyor, Çevre İl mÜdürlüğünden izin alınmadan ruhsat yine verilmiyor. Bence bu tür sorular uğraşılmaz direkt belediyeye sorulur çevre il müdürlüğüne sorulur. Erinmeden gidilir Gaziantep belediyesine filan şahsın ya da firmanın atık belgesi varmıdır ruhsat almışmıdır sorar benden cevap alsan neye yarar inanmadığın ve inanmayacağın belli inanmasanda başka soru gelecek senin aklına sorunun sonu yokki yeterki ikna olma.
Bu cümleleri şunun için kurdum BMR Tarım sadece netten değil gerçek hayatta da resmi olarakta özel olarakta oldukça gözlem altında sırf yerli bir gübre olduğu için. Sadece benim yönettiğim 3 adet tez çalışması var daha farklı illerde farklı tez çalışmaları var bunu firma istiyor. Bunu yapan başka bir gübre yok bir defa, gelin karşılıklı deneyekllim o da yok. Bazı ters kişilerde ise adeta sen ne yaparsan yap kardeşim ben beğenmeyeceğim der gibi tavırlar var. Bu başlıkta sorulmayan soru kalmamış açıklanmayan belge kalmamış daha gelmiş çevre atık belgesi soruluyor, üstelik organize sanayinin kokusunu olaya katarak.
Evet B5A nın üretiminde deşarj ürün çıkmadığına dair Çevre İl Müdürlüğünden, Belediyeden ruhsatı vardır ve bu gerçek bir beyandır inanılmıyorsa gider fabrikayı gezersiniz ikamet şehrinizdedir
GSM (Gayrı Sıhhi Müessese) rushatı ile atıksız üretim söz konusudur.