View Single Post
Eski 04-03-2010, 00:26   #1084
Selahattin Yılmaz
Ağaç Dostu

Selahattin Yılmaz's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kubat_izmirli Mesajı Göster
Sayın Selahattin Bey,
yukarıda b5A Toplatılıyor olarak yayınlanan mesajı izah edebilir mi en azından biz kullanıcıların rahatlaması açısından?
Bu durum zaten ana sayfada bir duyuru ile açıklandı B5A nın tümüyle toplatılması söz konusu değildir öyle olsa direkt ruhsat iptal edilirdi oysa böyle bir durum söz konusu değildir. Söz konusu durum etiket tescilinde beyan edilen %25 organik maddenin denetim numunesi alınmasında % 22 çıkmasından kaynaklanmaktadır ve bu numune 004 numaralı partiye ait ve toplatılma kararı doğrudur ve bu 004 numaralı partiye aittir ve tüm Türkiye'de sadece 004 numaralı parti için toplatılma kararı alınmıştır ve yine tüm Türkiye'de 004 numaralı partiden dolayı toplanan B5A miktarı 28 litredir, o da bayilerin elinde kalan satılmayan ve uygunsuz koşullarda muhafaza edilmiş ürünler. B5A uygnsuz koşullarda saklandığında içeriği değişebilir ancak etki mekanizması gereği etkisinde bir azalma olmaz aksine artma olur.

Mog isimli üyemiz resmi bir belgeyi suç işleyerek elde ettiği halde yine suç işleyerek halka açmış ve bunuda kendisine zarar gelmemesi hesabıyla bir blog üyesi üzerinden yayınlıyor, resmi bir belgeyi yayınlaması bir kenara bu belgenin ifşasınada ön ayak oluyor ve yine 5651 sayılı kanun gereği yaptığı işin suç teşkil ettiğini biliyordur umarım zaten bu kanun gereği onun gerekli takipleri yapılmış IP numaraları bir yerlerde kayıtlıdır sadece bir dilekçeye bakar. Ayrıca Antalya Tarım İl Müdürlüğünde gübre denetleme görevinde çalışan yetkilileride (yani bu belgeyi elde ettiği kişileri) ayrıca resmi bir belgeyi bu tarz insanların eline vermesi ile ilgili bir soruşturmaya ittiğinin de farkındadır umarım. Bu konuyla ilgili yarın Gazipaşa İlçe Tarım Müdürlüğünü arayıp görevlilere buradaki belgeyi söyleyeceğim bakalım bu arkadaş ne yapacak.

İnanıyorumki bu belgeyle ilgili resmi bir yaptırım gelmeden önce Antalya Tarım İl Müdürlüğü elemanları bu konu hakkında bir tedbir alacaklardır. Tabi olayın belge üzerinden farklı gösterilmesi konusuda ayrı bir muamma. Daha enteresanı forumla oyun oynar gibi birlerine isim vererek mesajlar göndermeler komedi, sadece komedi. Bu komedinin konusu benimle ya da B5A ile ilgili değildir.

Bu başlıkta bir takım gübre isimlerinin geçmiş olması B5A dan değil aksine bir takım iddilardan ya da kişilerin buraya taşımasından kaynaklanmaktadır. Benim bir mesajımda birisine saldırdığımı veya suçladığımı göremezsiniz ve tabi Hüseyin OVAK'ında. Dikkat edilirse 89,125 gibi bir okunma rakaımına ulaşmış ve tartışılmasını isteyen başka bir gübre daha yok, iddia edenlerin başlıklaına bakınız. İşleri güçleri mevsimsel olarak giriş yapıp çirkinlik yaratmak. Ve beni tanıyanlar çirkinlikklerin içerisinde olmayacağımı bilir bu B5A bile olsa. Benim her zaman bir savım var ve yine iddia ediyorum B5A ya yan gözle bakan herkes ya kendi ürünüyle karşılıklı denesin görsün veya alsın denesin o kendisini ifade edecektir zaten ben bunu şu anda savunuyorsam gübrenin bana karşı kendisini ispatlamış olmasından kaynaklanmaktadır yoksa daha başka gübrelerle de irtibatım vardır.

Bu arada görülen o ki toplatılma kararı birilerine zil takıp oynattırıyor onlar için resmi belgeli konuşmak adına bakanlığa müracaat edildi toplatılma kararı konusunda bakanlığın firmaya vereceği yazıyı aldığımızda burada yayınlayacağım.

Düzenleyen Selahattin Yılmaz : 04-03-2010 saat 01:00
Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Başa Dön