View Single Post
Eski 03-03-2010, 23:55   #2
umıt79
Ağaç Dostu

umıt79's Avatar

Giriş Tarihi: 18-10-2009
Arkadaşımdan hayvanların ölüm fotoğraflarını istemiştim .Fakat bu toplu zehirlenme hadisesinde sevgili dostum Tamer in de köpekleri zehirlendiği için çok ısrarcı davranamadım.Hayatta en sevdiğiniz varlığın bir gün ölümünü görüyorsunuz ve onu fotoğraflayacak değilsiniz demişti Tamer.Hak veriyorum...

Hak vermediğim tek şeyse onca imkanı gereksiz çarçur işlerde harcayan yerel yönetimlerin birer ikişer ihtiyaç kadar barınak açamaması.Herşeye burası Türkiye mantığıyla yaklaşmaktan da nefret ediyorum.Bizler bu ülkede yaşıyorsak ; bizlere hayatımıza renk katan hayvan dostlarımıza da yeterli yaşam alanı sağlamak zorundayız...

Şimdi bu ölümlerin suçlusunun kim olduğunu düşünmek belkide çözüm üretmek zamanı..Hepimiz bir başkasından beklediğimiz için tüm sorunlarımız çözümsüz bekliyor...İsmet Hanım inanıyorum ki ölen onlarca köpeğinin acısını yeni sahipleneceği köpeklerle bir nebze unutacak...Kendisini tartaklayan ,köpeklerinden dolayı hakaret eden,tahkir eden ,aşşağılayan komşularını da affedecek..Fakat sorun bitmeyecek...

Eklenen Resimler

umıt79 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön