Bu arada ben kimsenin yazısından alıntı yapmadım ve kimseye de edepsizce hitap etmedim. Ben ''3. derece rüzgar bölgesi yok'' şeklinde yazmışım, cevap olarak ''aşırı rüzgarda sistem kendisini kapatıyor'' denmiş. 2. **** 3.derece rüzgar bölgesi yok demek, rüzgar yok demektir. Dünyada 1.derece rüzgar bölgesi İngiltere'nin kuzeydoğusudur. Bu bölgede yüksek yatırımlar yapılmıştır. Dünyanın en fazla rüzgarın olduğu yani 1.derece rüzgar bölgesinde yapılan yatırımlar; 100 birim enerji elde etmek amacıyla projelendirilmiş ve kredilendirilmiştir. Şuanda bu yatırımlardan sadece 37 birim enerji üretilebilmektedir.
Yani bu konuda çok bilmişler İngiltere devletini dolandırmışlardır.
Benim bu yazıları yazarak bir menfaat elde etmem mümkün değildir.
Fakat evlere sistem monte ederek menfaat sağlayabilirsiniz. Yaptığınız iş doğruysa kimse itiraz edemez. Yukarıda verilen cevaptan anladığım kadarıyla bunu bilmeden yapıyorsunuz. Dünya çapında yapılan bir dolandırıcılığın bilmeden de olsa bir parçasısınız.
Yukarıda yaptığım açıklamaların ve verdiğim linkin inşallah size de faydası olur.
İnternetin ortaya çıkmasıyla ve tartışma ortamının olduğu forumlar sayesinde doğrunun ortaya çıkması kolaylaştı.
İyiki forumlar var, insanlar fikirlerini beyan ediyorlar.
|