View Single Post
Eski 25-02-2010, 11:16   #120
Orhan Özbilgiç
Ağaç Dostu
 
Orhan Özbilgiç's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-04-2008
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 4,928
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi limon Mesajı Göster
Orhan Bey, benim Süs Kabakları çürüdü, bozuluyor galiba diyordum fakat önce küfe benzer oluşum olup sonra bölgenin tahta gibi kuruduğunu gördüm. Halen kurumaya devam ediyorlar, sanıyorum yaz başında ancak tam kuruma olacak.

Bunu görünce, acaba siz içlerini çıkarmakta aceleci mi davrandınız diye düşündüm. Sanıyorum üzerlerinde işleme yapmak için tahta gibi dokuya kavuşması gerek, bunun için de kışı içini çıkarmadan asılı geçirmesi gerek. Tabi kesin kararı benim 2 kabağın akıbetine göre vereceğim. Yanlış yönlendirmek istemem.
Sevgili limon;
Valla, şimdi ne desem boş! Durumları hakkında hiç bilgim yok. Ancak, gerek kuş yuvası olarak şekillendirdiklerimi, gerekse hiç dokunmadığım birkaç taneyi, odunlukta, güneş görmeyen ama havadar bir yere asmıştım.


Name:  480.jpg
Views: 1125
Size:  38.4 KB






Önümüzdeki hafta yaz hazırlıkları için gittiğimde, karşılaşacağım manzarayı merak ediyorum. Fotoğraflarını çekeceğim. İnternet bağlantısı konusunda sıkıntı yaşamazsam oradan, yok olmadı, İstanbul'a dönünce yüklerim.
Sağlık ve esenlik dilerim.

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön