Eline sağlık sevgili Viskhy, karkas muhteşem olmuş. Malzemede antikorozif, evladiyelik olmuş. Umarım vidaları paraya kıyıp paslanmaz vida yapmışsındır. Bu kadar emeğe değer doğrusu.
Tekneleri hazır buldun herhalde ama benim kafama takılan bir şey var. Onu paylaşmazsam kendimi eksik hissederim. Tekne derinlikleri çok fazla olmuş. Senin tekne derinliğin 4cm' yi geçmemesini dilerdim. Nerede ise tekneye koyduğun arpayı tavaya yaydığın zaman 1 cm kadar derinlikten sıyırabileceğin gibi.
Bunu neden söylüyorum. Belki başlangıçta teknelerin şeffaflığından çimlenmiş arpa taneleri biraz ışık alabilir ama iki gün sonra tekneler matlaşınca ışık problem olmaya başlayacak. Tekne derinliğin 8-10 cm var herhalde. Oysa sen çimi zaten 10-15 cm civarında hasat edeceksin.
Avusturalya menşeyli makinalara bakarsan tavalar sadece tohumun dağılmasını engellemek için. Çim neredeyse tamamen tavanın dışında gelişiyor. Elin ilk rahatladığında tavaları yeniden düşünmeni tavsiye ederim. Tabii ki bu benim naçizane önerim. En güzel cevap deneme üretiminde çıkacak.
Ama yinede azmine ve bu kadar kısa sürede yaptığın işe şapka çıkarıyorum. Tekrar hayırlı uğurlu olsun. İzmir' e yolum düşerse bende tanışmak ve keçimizi görmek için uğramak isterim. Keçinin resmini unuttuk zannetme.
Düzenleyen Sarıcan : 20-02-2010 saat 12:37
|