View Single Post
Eski 18-02-2010, 20:51   #42
Savaş
Ağaç Dostu

Savaş's Avatar

Giriş Tarihi: 25-03-2009
Arkadaşlar, kusuruma bakmayın lütfen! Basitçe ama bana göre önem arzeden bir kanser meselesine değinmek isterken az çok polemiğe neden oldum sanırım. Belki sorularımı eksik ifade etmiş olabilirim. Aslında sormak istediğim soruyu sayın acemi_caylak daha net ifade etmiş bulunuyor.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi acemi_caylak Mesajı Göster
Sn. Epsody,
Sizin tavsiye ettiğiniz ürünün, saf Klinoptilolit olduğundan ne kadar eminsiniz? Çünkü madenden sadece bir tür değil birden fazla zeolit türü aynı anda çıkarılır. İşte bu nedenle, içinde Erionit olmadığına dair elinizde Laboratuar tahlili var mı?
Ve yine sayın MeyveliTepe ve Epsody bana göre yeterli açıklama bulunmuştur. Teşekkür ederim. Geriye tescilli ürünü tespit etmek kalıyor.

Hadi "Türk işi doğru olmaz" diyelim, ama bütün bir dünya bu ürünü kullanıyor. Hatta, bir tez çalışmasında, bu ürünün klimalarda kullanılarak, hastanelerin yeni doğan bebek ünitelerinde kullanımı ile bebek ölümlerinin önlenmesi ile ilgili araştırmalar yapılmış. Benim sorum sadece, kanser riski ile ilgili ne ölçüde gerçekçi veri elde edilmiş ve kullanımda dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?, şeklinde olacaktı.

Şimdi bu konu ile ilgili sayın acemi_caylak'ın vermiş olduğu linkleri inceleyeceğim.
Saygılarımla.

Savaş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön