View Single Post
Eski 17-02-2010, 14:03   #307
epsody
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-02-2008
Fobiler insanlığın gelişmesinde ayak bağıdırlar.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dudi Mesajı Göster
Midem bulandı bunlardan
Sayın Dudi hanım, Anlıyorumki sizinde fabileriniz içinde solucanlarda var, lakin siz solucanları tanıma konusunda biraz daha yakın davransaydınız bu canlıların insanlığın beslenmesinde, organik tarımın uygulamalarında birinci sırada solucan gübresini tanımış olurdunuz.

Bilim adamlarının toprağın arasıdır diyerek, bu toprak canlısının önemine vurgu yapmışlar, bu günlerde güncel olan bilgilerde de, solucanların çevre savaşçısıdır diyerek, temiz bir çevrenin topraklardaki solucan varlığının çokluğu içinde bu kirlilikten kurtulunabileceğini işaret ederek, bu canlının insan sağlığını da düzeltilebilecek sıralar taşıdığının belirtileri üzerine araştırmalarını bu yönlerde, de sürdürmeye başlamışlardır.

Belki siz bunları bilmediniz içindir ki fobilerinizin baskılarına tabi olarak yaşamak zafına düşmüşsünüzdür, sizi yeşil adımın sahibi Özlem hanımı tanıştırmak isterdim, Aşığıdaki linkler kendilerine ait, bir çevre duyarlığı bir insan kendisinin bu konudaki görüşlerini alarak solucan fobilerinize iyi gelecek telkinler, alabilirsiniz. sevgiler saygılar sunarım.

http://yesiladim.com/
(ozlembavatekin@yesiladim.com)

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön