Sayın Selahattin Bey,
Sayın Arkadaşlar,
B5A yı uzun zamandır izliyordum ve olumlu olumsuz görüşleri değerlendirip 2 hafta önce Selahattin Bey'e danışarak aldım.Aldığımda yağmurlu bir günün gecesi uygulamayı yaptım,10 litrelik saf kar suyuna 2 kapak b5A karıştırarak 40 metrekarelik güneye bakan bahçemde toplam 20 adet çeşitli süs bitkilerime her bitkiye bir tas bu karışımından köküne gelecek şekilde döktüm.Saksıdaki çelik alıp köklendirdiğim ve yeni diktiğim melek borazanına da yarım tas döktüm.İlk dikkatimi çeken saksıdaki bu çiçeğimin yapraklarının açık bir renk almaya başlaması ve hızla büyümesi oldu.Öyle ki nerdeyse çiçeklenecek

Geçen hafta beni ziyarete gelen samsunda yaşayan babama da b5A nin yarısını başka bir sıvı gübrenin kabını yıkamak suretıyle temizledıkten sonra aktararak verdim.Samsunda sahil kasabasındaki bahçemizde 20 adet çeşitli meyve ağacı var.Şimdi yarım litrelik b5A sı bulunan babam b5A en az 6 ay yetecek şekilde hangi ayda ve hangi ölçüde ve nasıl meyve ağaçlarında kullanmalıdır?Ağaçları 5-9 yaş ortalamasındadır.Bir de bahçeye gübre uygulaması yaparken profesyonel malzemelerle değil de amatörce malzemeler olarak ne önerirsiniz ve mesela bir tas mı (eski plastik taslardan)kullanmalıyız ya da kaç tas ölçüsü her bir meyve köküne karışımdan dökmeliyiz ve kaç litre suya b5A karıştırmalıyız yarım litre b5A nın en ekonomik şekilde kullanılması için?Selahattin Bey'den öneriler bekliyorum..
Saygılarımla...