View Single Post
Eski 10-02-2010, 20:31   #627
mustafademir24
Ağaçsever

mustafademir24's Avatar

Giriş Tarihi: 09-07-2009
sayın hoşseda ve kazım bey pc yi her açışımda öncelikle bu formu kontrol ediyorum..bilhassa sizlerin yeni havadislerine bakıyorum...tahmin ve takdir edersiniz ki sizlerden epey sonra da olsa sıraya geçmiş bulunuyorum.geçtiğimiz yaz aylarında muğla fethiye ilçesine bağlı olan fethiye merkezine yaklaşık 38 km uzaklıkta bir köyde yaklaşık ikibuçuk dönümlük tek tapulu bir arsa nasibime düştü ve ben de senelerdir böyle bir yer aradığımdan kaçırmayıp satın aldım..onlarca kişiye danıştığımdan az daha arsa sahibi satmaktan wazgeçiyordu..ee ne yapalım insan sormadan öğrenemiyor..tarlam yola sıfır cephe şansımız varmış ki o köyde uzak akrabalarımız yaşamakta halen..ve de en güzeli muhtar emmi de dünürmüş bizimkilere.yani şayet önümüzdeki yıla kadar elime biraz para geçerse o meşakkatli yollardan ben de sizlerin tecrübelerinden faydalanarak geçmeyi düşünüyorum.bu arda sayın hoşseda yazdıklarımı ustalarınızla da paylaşın lütfen evinizi başladıkları gibi güzelce bitirsinler ki ben de aynı ustalarla çalışma hevesimden vazgeçmeyeyim.taş ustaları hakikaten birer sanatçı bence.sewgiyle kalın dostlar.

mustafademir24 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön