Vallahi sevgili Malina tek kişilik ordu gibisiniz.
Çabanızda destekçiniziz.
Ayrıca bu durumu sadece 993-1995 yıllarında Orman Bakanlığı yapan Hasan Ekinci'nin ve eski Orman Bölge Müdür Yardımcısı Niyazi Kurtuluş'un kabahati gibi gösterme lobisini de tokat gibi bir yanıtı şu aşağıdaki bağlantıda Emin Çölaşan'ın tam metnini okuyabilirsiniz:
http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...8485&yazarid=5
"...Orman yağmasının İstanbul'daki en büyük sorumlusu Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyeleridir.
Büyükşehir 1994'ten, yani tam 12 yıldan beri Milli Görüş çizgisindeki Refah, Fazilet ve AKP'li yönetimlerin elinde. 1994 sonrasında sırasıyla Recep Tayyip Erdoğan, Ali Müfit Gürtuna ve şimdi Kadir Topbaş.
Orman Bakanlığı ise tam dört yıldan bu yana AKP'de!
Allah rızası için söyleyin, bunca yılda bunlar bu yağmayı görmedi mi? Bilmiyorlar mıydı? Elbette biliyorlardı, görüyorlardı. O kadar ki, Recep Erdoğan bile kaçak yapısı nedeniyle mahkemede yargılanıp ceza almıştı.
İstanbul ormanları talan edilip yağmalanırken bu ekip hep göz yumdu. Jetonları şimdi düştü ve işin üzerine göstermelik olarak gidiyorlar.
Göreceksiniz, Yimpaş ve İslamcı holdingler vurgunu şimdi gündemden nasıl düştüyse, yapanın yanına kár kaldıysa, orman olayı da birkaç gün sonra gündemden düşecek ve büyük çoğunluğundan bugün bile işbaşında olan Milli Görüş çizgisindeki şahısların sorumlu olduğu, göz yumduğu bu rezalet de unutulup gidecek.
Sorumlular aslında yanı başımızda ve bizi yönetiyor. Ama onlardan hesap soran yok ve olmayacak..."
Emin Çölaşan