Sn Skays
Evet, EM"den kastettigim hep EMA'dir. Çünkü tüm tarımsal uygulamalarda aktifleşmiş EMA'yı kullanıyoruz. VE EMA yakında Akira adı ile yeni şişesinde piyasaya çıkacak. Ruhsatların alınması süreci zaman alıyor.
EMA ile birlikte EM5+EMFPE kullandığınızda, bu kimyasalları bence kullanmanıza gerek yok. Herşeyden önce EM ürünlerinin bir ilaç olmadığını yine vurgulamalıyım. EM ürünleri, canlı mikroorganizma ve enzimlerden oluşmaktadır. Aslında bitki besleme ürünleridir. Ancak, bitkileri koruyucu etkilerini de göz ardı edemeyiz. Ağaçlarınızı yakından takip ediniz. Bu kimyasalları kullanmadığınızdan ötürü, herhangi bir zararlının belirtisini ilk gördüğünüzde, hemen ekstra EM5 + EM FPE uygulaması yapınız. Bu ekstra uygulamalara, zararlının etkisi veya kendisi yok olana kadar hergün veya iki günde bir devam ediniz. Benim genelde uygulama şeklim şöyledir: Herhangi bir zararlı gördüğümde 2 gün üst üste 2 uygulama yapıyorum. Sonra, 2 hafta süreyle haftada bir yapıyorum. Ondan sonra ayda bir kez uygulamaya geçiyorum. İyi çalışmalar
|