sayın hoşseda.burada da kurt var.ama sadece yaban hayvanlarına , çobansız sürülerdeki keçilere ve koyunlara saldırıyorlar.köydeki evlerde odun sobası yanıyor.kurtlar , dumanın kokusunu çok uzaklardan alır veyaklaşmaz diyor köydekiler.ayrıca köyün köpekleri de kurtlar yaklaşırsa havlarlarmış.
sayın turko-g.elektriklerimiz var ama elektrik direklerine yıldırımlar düştükçe arada bir kesiliyor.çabuk onarılıyor.kesinti en fazla yarım saat sürüyor.sadece yıldırım düştüğünde ya da fırtınadan teller birbirine değdiğinde voltaj aşırı yükselerek elektrikli cihazları bozuyor.
11 ayda uydu cihazım iki defa , ufak tv bir dafa , büyük tv bir defa ve adsl cihazım da bir defa bozuldu.büyük tv hariç hepsini tamir ettirebildim.sabit telefon hattım da , adsl bağlantım da var.ama bağlantımın hızı düşük.sadece
1mb.suyumuzu da hanımla beraber külüstür kartalımızla taşıyoruz.10 ay sonra kredi borcum biitince su sorunumu çözeceğim.ama şimdilik böyle idare etmek zorundayız.
eksiklerimiz çok var ama o eksikliklerimizi de çevremizdeki doğanın güzelliği ve huzurla fazlasıyla telafi ediyoruz.
|