View Single Post
Eski 05-02-2010, 20:36   #1107
malbman
Ağaç Dostu

malbman's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2008
Sayın alk20, aramıza hoş geldiniz. Topraksız tarım yapmayı düşünmekle kendinize güzel bir hedef koymuşsunuz. Ancak yukarıdaki yardım isteyen satırlarınızı tüm forumlara yapıştırırsanız, tüm forumlarda da aynı sorunun sorulduğunu bilmeyen arkadaşlarımız yardımcı olmak için tüm forum başlıklarında cevaplar yazacak.

Eh bu da büyük bir bilgi kirliliği yaratacak ki, bunun en büyük zararı da size olacak. Çünkü birbirinden farklı onlarca başlığa yazılanları takip etmeniz mümkün olmayacak.

Bunun önüne geçmek için yardım alabileceğinizi düşündüğünüz her başlığa bu mesajınızı yapıştırmaktansa, o başlığı ve devamında toprkasız tarımla ilgili tüm başlıkları sindire sindire okuyun. Göreceksiniz ki, öğrenmek adına burada oluşabilecek kargaşadan çok daha yararlı bir ortam sağlamış olacaksınız kendinize.

Ha, tüm başlıkları okudunuz, fikir sahibi oldunuz ama hala daha aklıma takılan şeyler var derseniz, size elimizden geldiğince, bilgimiz dahilinde yardım etmek için hepimiz buradayız.

Ama lütfen öncelikle gayreti bizden beklemeyin, kendiniz gösterin. Ondan sonra bu forumda bilgisini paylaşmayı neredeyse görev edinmiş ne kadar çok üye olduğunu görecek ve kendiniz de inanamayacaksınız.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Kolay gelsin.

malbman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön