View Single Post
Eski 04-02-2010, 22:23   #574
Hhatice
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

Hhatice's Avatar

Giriş Tarihi: 15-12-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi skaraca Mesajı Göster
Sayın Hhatice hanım,

Teşekkürler iyi dilekleriniz için. İnşallah bu kez çimlenme oranı yüksek olacak. Tohumları aldığınızda isterseniz bir kısmını peçete ile çimlendirin, bir kısmını ise geleceğini belirttiğiniz tohum çimlendirme makinesi için saklayın. Ben elimdeki tohumların az bir kısmını kendime bırakıp, kalanını sayın johnny guitar'a biraz fazla olmak üzere ve size göndermiştim. Sayın Dudi hanıma tohum verdikten sonrada elinizde yeterince tohum kalır. Çimlendirme ve ekim aşamasında kabı ısı için petek üzerine koymayı düşünürseniz, kaba fazla ısı geçişini önlemek için petek üstüne varsa 1,5-2 cm kalınlıkta mermer veya iki kat fayans koymayı unutmayın. Ben bir fayans ve üzerine iki kat oluklu mukavva koydum.
ben de tohum makinesini bekleyemedim sayın skaraca bu gün 6 gün oldu bazı tohumlarda hiçbir faliyet yok bazıları çıtladı kalan tohumların bir kısmını sevgili dudiye vereceğim bir kısmını makine ile denemek istiyorum sıcaklık gün içi 22-24 olsada gece düşüyor sanırım makine bu konuda bize yardımcı olacak umarım hepsi çimlenir bol bol çöl güllerimiz olur )

Hhatice Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön