Güler Hanım, Kasım ortasında gittiğimizde bahçedeki su motorunu söktük, kış gelmeden bir daha geliriz diye su saati ve borulara sarma işlemi yapmadık. Vanayı kapatıp bir musluğu çok az açarak tesisatta su kalmasını önlemeye çalıştık, bu patlamayı engelliyormuş dediler.
Ancak Trakya'da kış bir başka oluyor. Geçmiş yıllarda banyodaki klozet patlamıştı. Bu yıl 50 cm. kar yağdığını duyduk. Bakalım gittiğimizde evlerimizi ve bahçelerimizi nasıl bulacağız. N yapalım, hayat bu yine, yeniden uğraşacağız.
Sevgili Güler Hanım geçen yıl bana çalı cinsi bir çiçek yollamıştınız, onu yaşatamadığım için mahçubum. O yüzden sizden bir şey istemeye yüzüm yok.
(Ama bir ümit, saksıda budanmış olarak çalılar duruyor. Bu baharı bekliyorum yeşermezse yerine başka bir şey ekeceğim.)
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler
Sevgili Vildan, çiçekleriniz için üzülmemek elde değil ama sağlık olsun diyerek devam edeceğiz.
Ben de uzun zamandır Manyas'a gidemedim. Bahçe, limonluk ve çiçekler ne alemde hiç fikrim yok, çok da merak ediyorum.
Duyduğuma göre -11 i görmüş Manyas, bizim bahçedeki bahçe muslukları da patlamış, saatleri sarıp koruma altına alıyorduk da muslukları hiç düşünmemiştik.
Ne yapalım olan oldu diyerek yeniden başlayacağız.
.......................
Tohumlarımı bir kontrol edeyim hem onlardan hem de bahçeye gittiğimde elimde kalan bitkilerden size bir koli hazırlarım.
Siz üzülmeyin ve merak etmeyin yine rengarenk güzel bir teras meydana getireceğinizden hiç şüphem yok.
|