Sayın PlentyPlant ve sayfanızı takip eden arkadaşlar,
Kare saksı konusu burada geçmişken kare saksı kolay temin edilebilecek bir bilgiyi sizlerle paylaşmak isterim. Bu konuda ayrı başlık açılıp açılmaması konusunda karar veremedim. Eğer zaten bir sorun teşkil ederse site admini uyarıda bulunacaktır.
Benim İzmir Ödemiş'te üç sefer kargo ile siparişte bulunduğum ve saksı fiyatları kargo ücretinden daha ucuz olan Gardennatura (
www.gardennatura.com) kare saksı sorununuzu çözecektir. Son siparişimde kare saksı ile tüf ve perlit siparişim de birlikte geldi. Burası kargo şirketi ile anlaşmalı olduğundan kargo ücreti onların anlaşmalı fiyatından ücretlendirilmekte. Site adresi içinde kare saksı ebatları mevcut. Sipariş konusunda igili kişiler Reha bey ve Hüseyin bey. Saksı fiyatlarını kendilerinden öğrenebilirsiniz. Ayrıca ben saksıların kalitesinden ve hemen teslim edilmesinden dolayı memnun kaldım. İlgili linkten saksı örneğine ulaşabilirsiniz.
http://www.flickr.com/photos/26914853@N06/
Sayın PlentyPlant,
Bitkilerinizi yerleştireceğiniz sehpa projesi için sizi tebrik ederim. Bitkilerinizin burada daha mutlu olmaması için hiç bir sebep yok. Güle güle kullanın.
Selamlar