View Single Post
Eski 28-01-2010, 20:30   #166
nariçi
Ağaç Dostu
 
nariçi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-09-2008
Şehir: Gaziantep-Adıyaman
Mesajlar: 3,412
Tohumu verimli olması için dalında iken sararıp olgunlaşması lazım. Bzimkiler yeşilken koparıldı (geç ekildi, meyvesi geç tuttu) tohum içi yok.
Ancak bunların tohumlarını jolesinden ayırmak da bayağı zor, yöntemi nedir bilmem.
Diğer taraftan tadına bakan arkadaşlar ne kadar yediler ve ne hissettiler! açıklarlar sa iyi olur.
Ben bir kaşık yiyince kolariden midir nedir, ferahramak istiyorum. oda sıcaklığını bilmiyorum ama yeşil kopardığım kivanolar bekleme durumunda bir yandan sararırken yer yer küflenmeye de başlıyor.

nariçi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön