View Single Post
Eski 05-12-2006, 17:52   #10
aliemreuysal
Palmiyeci :)
 
Giriş Tarihi: 02-12-2006
Şehir: Adana
Mesajlar: 7
Arkadaşlar, umarım nickleriniz ve senli hitap etmem sizin için sorun olmaz, bu şekilde daha güzel bir sohbet olacağını düşünüyorum..

Praecox, şirketimiz ağırlıklı olarak güneş enerjisi üretimi yapıyor. İstanbul'da olman nedeniyle çelik konstrüksiyon işine giremeyebiliriz ancak güneş enerjisi sistemlerini ve ısıtmak için gerekli düzeneği yaparız. Sera ısıtması konusunda Çukurova Üniversitesi'nde Dünya Bankası'nın desteklediği bir Tübitak projesini gerçekleştirdik. Bu proje güneş enerjisi ile sera ısıtma konusunda dünyanın en büyük projesidir.
Ahşap sera konusunda Klimanjaro'ya katılıyorum, sorun çıkabilir. Umarım dediğin gibi 1-2 dk bir arazi bir aileyi geçindirebiliyordur, o zaman daha kalıcı bir sera yapmak daha doğru olur benim için
Turunc, benim aklımda salon bitkileri var ona göre tavsiyelerinizi bekliyorum. Orkide yetiştirmemi de bir tanıdığım önermişti değerli bir bitki olduğu için. Senin almak istediğin bilgiler nelerdir, yardımcı olalım.
Şuanda palmiye yetiştiriciliği yapıyorum, az isteği olan bir bitki olmasına rağmen dış mekan bana biraz daha zor gibi geliyor. Acaba yanılıyor muyum?

aliemreuysal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön