Arkadaşlar tuttuğum mekan için hazırlıklara başladığımdan ötürü çok sık burada olamayabilirim.Fırsat buldukça girerek cevap vermeye çalışıcam.
Besi için bir sorun yaratacağını zannetmiyorum.Çünkü bir hayvanın hem hayatta kalabilmesi için enerji ve proteine hemde süt verebilmesi için enerji ve proteine ihtiyacı olduğuna göre besicilikte süt yerine teoride hayvana et olarak geri dönmesi gerekiyor.
Bunun denemesini ancak 15-20 gün sonra benim çimler yeteri sayıya ulaşınca yapabilicem.Besi için deneklerim hazır, sadece yeme ihtiyaç var.Bekleyip göreceğiz.
Ayrıca küften ötürü mantar üremesine gelince bence ortamın sıcaklığı mantar üremesi için pek uygun olmayacaktır.Çünkü raf sistemini aluminyum profillerden yapıcam.Tavalar ise başlangıç için polyester olacak.Hergün havalanacağını da düşünürsek bence küçük bir ihtimal.
Sevgiler..
|