View Single Post
Eski 05-12-2006, 00:20   #14
green_45
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 04-12-2006
Aşk gibi yeşil sürgünler :)

Öncelikle merhaba, mezun olduğum üniversite ve bölümümle alakalı olmamasına rağmen tohum ve fidancılık konusuna karşı bi mehil vermek istiyorum hayatıma; değişik şeyler okuyorum ve inceliyorum, ve bukadar ilginç ve özel bi şey yazılmalı mı diye sorarken, evet yazılmalı diyen içimdeki sese kulak veriyorum; bi yerlerden başlamak ve bi yerlere varmaksa insanın hayatta yapmak istediği... bende birşeyler yapmak istiyorum.
Dünyanın diğer ucunda yaşayan bir insanla aramızda yeşeren "dünyanın en değerli çiçeği" için...

Neden bilmiyorum ama içimden bi his beni buralara kadar getirdi, yeşeren tohumlar ve yeşertmekle ilgili bi his...

Paylaşmak istediğim şey; 1/2 dönüme yakın bir arsası var babamın, ekonomik imkanlarım çok kısıtlı, Orada birşeyler yeşertmek istiyorum tıpkı kalbimde yeşeren şey gibi...Ve bu yeşerttiğim şeylerden elde ettiğim geliri biriktirerek, yine yeşertmek, bakmak, büyütmek istediğim kalbimdeki çiçeğe yatırım yapmak istiyorum...
Arsamda ne tohumu yetiştirebilirim ve gelir elde edebilirim? ****** koşulların uygunluğu önemli yeşertmek için bişiyleri...Örneğin Mavi Ladin tohumu... Bilemiyorum...Elde ettiğim gelirle içimin yeşiline gitmek tek arzum...
Bana fikir verebilecek Yeşil dostlarının fikirlerini bekliyorum,
İçimizdeki ve Doğadaki yeşilliklerin büyüyüp tüm dünyaya kök salması dileklerimle herkese sevgiler...

green_45 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön