Sevgili Berduray'a eniyi dileklerime,müteşekkirim
Sayın Berduray,sizi gerçekten kutlarım, sizin bu araştırmada'ki çalışma ile toprak solucanlarının bu başlıkta daha iyi tanınmasına getirmiş olduğun katkıları takdire değer bulduğumu, bu çalışmaylada bu başlığa hizmetinden dolayı, sizi önce kompost, daha sonra da solucanlarla kompost çalışmasın da kendime en yakın bir arkadaş edinmenin haklılığını ortaya koydunuz.
Arkadaşlığımızın başladığı kompost başlığında ki poleklerimizin solucan arayışları ile bu konudaki sizleri eliştiriler yapıdaki paylaşımlarda oluşan kopukluklara neden olan bilgi eksikliğinden doğan bu oluşumlarıda giderme becerisi göstermeniz beni ziyadesiyle memnun etmiştir.
Ben bu beceriyi sağlamada çok zorlandığımı belirtmek isterim, çünkü arkadaşlığınıza laik olmak düşüncesiyle sizlere bu alanda bilgi aktarmada zorlanıyordum, ama şimdi artık müsterihim, sizi solucanlar konusunda tam bilgiyle donanımlı görmek benim için aradığım adeta bir özlemdi, buna da sayenizde kavuştum, şimdiki dileğim daha mutlu paylaşımlarda birlikteliğe sevgi ve saygılarımla kalın.
Düzenleyen epsody : 19-01-2010 saat 03:50
Neden: cümlelerde düzeltme.
|