View Single Post
Eski 17-01-2010, 17:32   #345
acemi_caylak
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 29-11-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi epsody Mesajı Göster
acemi caylak arkadaşım, bilmiyorum anlatamadım galiba, benim idda ve ısrarlarım yanlış anlaşıldı her halde, mevsim geçmekte diyerek ısrarlarımı üstelemekteyim, toprak uyanmadan önce atılmasında diretmekteyim bu mineralden azami istifade toprağın dinlenme döneminde uygulanması gerektiğinden bahsetmekteyim, bu mineral son bahar gübrelemesi ile beraber verilmesi gerekmekteydi.

Bazı arkadaşlar bu minerali topraklarına bu zaman içinde tonlarca atmanın önemine vurgu yapmadan, polemikler oluşturarak paylaşımlar sürdürmekteler, nedir bu anlaşılmaz tutumların sergilenmesi yokmu aramızda bu ikileme çare bulacak paylaşımlar.
Sn. Epsody,
Aslında ortada polemik oluşturacak bir durum yok. Sizin topraklar adına duyduğunuz kaygıya katılmamış olsam, bizim yöredekilerin deyimiyle "zeytin nasıl olsa yetişir, zeytini yılda bir kere sürdün mü iş biter" şeklinde yaklaşır, hiç Leonardit, organik gübre, EM falanla uğraşmam, paramda cebimde kalırdı.
Ama bikti çocuk gibidir. Her zaman ilgi ister. İhtiyaçlarını zamanında karşılamak ve ona gereken ilgiyi göstermek gerekir.
Bu yüzden sizi yanlış anlamıyoruz. Amacımız birlikte en iyisini bulmak bundan kaygınız olmasın.
Ayrıca en kısa zamanda karar verip uygulamayı gerçekleştireceğim.

Düzenleyen acemi_caylak : 17-01-2010 saat 19:06
acemi_caylak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön