Bundan sonraki adımlar
Durum raporu:
Öncelikle araştırmaya devam ediyorum. Bu ne kadar sürer bilemem.
Forumdaki konuları tarıyorum ve bahsedilen konulara bundan sonra değinmeden bahsedilmeyen, teknikleri ve yöntemleri gündeme getirmeye çalışacağım. Vermiş olduğum linklerden istifade eden arkadaşlar da fikirlerini paylaşırlarsa memnun olurum. İstifade ettikleri konular olursa bilmek isterim.
Ayrıca araştırılmasını istediğiniz konular varsa genelden ya da özelden bildirebilirsiniz. Şu an en verimli anlar tadını çıkartmaya bakın.
İlerleyen aşamada bizde kendimize bir yol çizebilir ve paylaşımdaki hızımız düşebilir. O zamanlar da yaptığımız çalışmaları gündeme taşırız. Ama bilemiyorum ne kadarını gündeme taşırız, hepsini taşırmıyız o da ayrı bir mevzuu. Malum ticarete girince iş rekabete dönüşüyor ve ister istemez insan bazı çekinceler yaşayabilir. Şu an için bu sözkonusu değil ama benim dışımda çekinceleri olan arkadaşların tepkilerini de hoş karşılıyorum.
Tarımcı değilim. Sadece tarımla ilgili teknikleri araştırıyor ve paylaşıyorum. Paylaşımım bu çerçevede değerlendirilmeli. Vermiş olduğum linkler bilgi edinme amaçlıdır. Maddi yatırım düşünenler ziraatçı arkadaşlardan fikir edinsinler.
Katkılarınızla...
|